Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.  
Termékek Kapcsolat Információk Letöltések Akciók Új termékek
Regisztráció Elfelejtett jelszó Termék regisztráció
Regisztráció Elfelejtett jelszó Termék regisztráció


A kosara jelenleg üres!


Partnereink:
Termékregisztráció

A partner üzletekben vásárolt MPM nagy háztartási gépet (legördülő menüben szereplő típusszám alapján) az alábbi webes felület pontos kitöltésével tudja regisztrálni, 2 év alapgarancia mellé további + 3 év kiterjesztett garanciáért. A legördülő menüben nem szereplő típusszámú készülékek, nem regisztrálhatóak és a + 3 év kiterjesztett garancia nem terjed ki rájuk! Valamint ez a 2+3 év garancia kizárólag a Famatel 99 Kft. által magyarországi kereskedelmi forgalomba hozott termékekre vonatkozik. Ez a jótállás csak azokra a vásárlókra vonatkozik, akik a terméket magáncélra, háztartásukban használják! A mosógépek esetében a 3 év kiterjesztett garancia kizárólag a motor meghibásodására érvényes. Mosogatógépekre a 3 év kiterjesztett garancia nem terjed ki.

A Famatel 99 Kft. felhívja a figyelmet, hogy blokkot vagy gyűjtőblokkot csak abban az esetben fogad el ha annak sorszámát a garancialevélen feltüntetik, az extra garanciát olyan vásárlást igazoló számla vagy bizonylat kíséretében is elfogadja, amely tartalmazza a vásárolt termék cikkszámát (típusszámát) is! A Famatel 99 Kft. előlegszámlát, szállítólevelet vagy bármilyen más, a számla helyettesítése céljából bemutatásra kerülő dokumentumot nem fogad el. Az extra garancia érvényesítéséhez a blokk vagy számla és a garancialevél bemutatása együttesen szükséges a szerviz részére.

A vásárló a sikeres adatrögzítést követően a termékregisztráció során megadott e-mail címre megkapja a plusz 3 évre szóló garanciaigazolást, amellyel a készülék vásárlásához járó 2 éves jótállást további 3 év garanciával növeli, így összesen 5 évre kiterjeszti. A garanciaigazolást ajánlatos kinyomtatni és az eredeti garacialévéllel együtt megőrizni!
A regisztráció során megadott adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, azokat kizárólag a garanciaigazolás kiállításához és nyomonkövetéséhez használjuk fel.

Szükség esetén ha adott típusszámú készüléket nem találja a legördülő menüben, a regisztrációhoz kérje ügyfélszolgálatunk vagy a terméket értékesítő üzlet segítségét! Ügyfélszolgálati telefonszámunk: +36 (1) 445-0361

A regisztráció nem kötelező. A két év alapgarancia regisztráció nélkül is érvényes a termékekre.
 
Vásárlás dátuma: *
 
Készülék tipusa: *
 
Írja be a készülék hátulján található egyedi azonosítót (vonalkódot): *
 
Vagy töltse fel a készülék hátulján található egyedi azonosítóról készült képet (vonalkódot): *
A számlát kiállító vállalkozás adatai
 
Üzlet neve: *
Üzlet címe
 
Irányítószám: *
 
Város: *
Vásárló adatai
 
Tulajdonos neve: *
Vásárló címe
 
Irányítószám: *
 
Város: *
 
Utca, házszám: *
 
Email cím: *

Amennyiben nem rendelkezik saját email címmel,
adja meg ismerőse, rokona, barátja email címét, akinek kiküldhetjük az igazolást!
Egyéb lehetőség hiányában az igazolást a terméket értékesítő üzlet email címére is elküldhetjük!
 
Mobil vagy vezetékes telefon:
 
A regisztráció feltételeit elolvastam, megértettem és elfogadom.
Az adataim tárolásához hozzájárulok.
Nem vagyok robot... (Egy kis matematika.)
Ellenőrzéshez írd be  számmal  a lenti művelet eredményét! *
 
kettő meg kettő = ?
A * -al jelöl mezők kitöltése kötelező!

A regisztráció során megadott adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, azokat kizárólag a garanciaigazolás kiállításához és nyomonkövetéséhez használuk fel.